Yogitch Retreats

MALDIVES

MALDIVES YOGITCH RETREAT

SOUL, BODY & MIND

Predstav si, že sa otvoria dvere lietadla a ty zacítiš vôňu exotiky a teplý vzduch na svojej pokožke. V dialke vidíš trblietajúce sa tyrkysové more a tvoja duša kričí šťastím. Presunieš sa na nový terminál, ktorý na letisku v Male práve vybudovali. Odtiaľ ťa zoberiem zážitkovým letom (domestic flight – malé lietadlo s kapacitou 40 ľudí) na Ari Atoll. Z výšky budeš vidieť všetky tie malinké ostrovy na ktorých sa nachádzajú rôzne rezorty. Na tento pohľad už nikdy nezabudneš, pretože je to absolútne dychberúce, ako z romantického filmu. Po desiatkach minútach pristaneš na na ostrove a odtiaľ sa presunieme rýchlou loďou  (cca 10 minút) do nášho 5* rezortu a uvidíš, ako ťa na platforme už čaká skupinka personálu ktorá ti kýva a víta ťa s obrovským úsmevom.

Ubytuješ sa v dvojlôžkových sunset vilkách priamo na pláži a začne sa tvoj nezabudnuteľný joga pobyt snov. Zažiješ tie najkrajšie momenty. Jogu s východom a západom slnka na bielom piesku niekde na privátnom ostrove v strede Indického oceánu. Slnko bude odrážať svoje lúče na hladine čírej vody a obloha ťa „zaslepí“ tými najkrajšími farbami. Tvoja prax naberie úplne iný rozmer. Bude sa ti lepšie dýchať a hýbať. Počas dňa si užijeme rôzne aktivity ktoré rezort ponúka, alebo rôzne transformačné terapie pre tvoju dušu, ktoré budem viesť ja. Budeš plávať s bejby žralokmi, šnorchlovať sa okolo ostrova alebo si užiješ čas na kajaku či pri bazéne, možno si zahráme tenis alebo sa budeme bicyklovať v palmových hájoch. Možno uvidíš delfíny, whale sharky alebo manty. Počas celého pobytu máš k dispozícii rôzne reštaurácie a bary, kde sa môžeš najesť a napiť koľko len budeš vládať, pretože v cene pobytu máš zahrnutý ALL INCLUSIVE PROGRAM, je možné zvoliť si aj lacnejšiu variantu a to Plnú penziu (aplikovateľné na vilu, teda 2 ľudí na jednej vilke).

Spravíme si nádherný výlet po ostrove, pretože je jeden z najväčších na Maledivách s dĺžkou až 2 kilometre. Budeme mať spoločné večere s nekonečnou hviezdnou oblohou nad nami a živou kapelou, ktorá nám bude robiť ešte veselšiu atmosféru. Každý deň budeme meditovať, hýbať sa a dýchať. Bude to transformačné pre tvoje telo aj dušu. Vypneš hlavu, oddýchneš si a načerpáš energiu, ktorá bude s tebou ešte veľmi dlho.

Tak čo, pridáš sa k nám?

Vyplň registračný formulár dole na stránke a miesto je tvoje 🙂 

Registrácia je záväzná. Po odoslaní formuláru ti príde informačný e-mail so všetkými detailami.

 

 

 

KEDY?

1-11.5. 2024

v tomto termíne sú dva sviatky, čo znamená menej potrebných dní z tvojej dovolenky 

Kde?

5* Villa Park , Maledivy

Ide o prerobený  kvázi nový rezort, ktorý sa kedysi volal Sun Island, budeme ubytovaní v sunset beach vilách.

CENA?

1990 EUR plná penzia ( raňajky, obed a večere, bez drinkov)

2419 EUR All inclusive ( v cene je jedlo aj drinky koľko len chcete)

CENA JE ROZDELENÁ NA 3 SPLÁTKY!

Pôvodná cena pobytu je omnoho vyššia, ale ako content creatorovi sa mi podarilo pre vás vybaviť túto úžasnú zľavu. Nepremeškaj túto jedinečnú možnosť. Maledivy za takúto super cenu už nezažiješ ! 🙂

V CENE JE ZAHRNUTÉ

Ubytovanie na 8 nocí a 9 plných dní v dvojlôžkových plážových sunset vilách 

Strava formou plnej penzie alebo all inclusive

Let Male-Rezort-Male 20 min plus plavba  rýchloloďou 10min

Športové aktivity

Lekcie jógy

Meditácie, terapie, ceremónie

Rituály & čistenie energií

Profesionálny fotograf

V CENE NIE JE ZAHRNUTÉ

Letenka Viedeň-Male-Viedeň (momentálna cena letenky je úžasných 750 EUR)

Poistenie

PRE KOHO JE POBYT URČENÝ

Pobyt je určený pre ženy a páry, nakoľko ide o dvojlôžkové izby s king size posteľou. Ak sa chce prihlásiť muž samostatne, musí si nájsť k sebe do vily druhú osobu.

Vítaní sú začiatočníci aj pokročilí.

 

REGISTRÁCIA NA POBYT

Prosím vyplň formulár, a napíš mi či máš záujem o plnú penziu alebo all inclusive. Ďakujeme a tešíme sa na teba!

Alebo nás kontaktuj na Instagrame @yogitch.sk